ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ '' ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΄΄

Σχετικά με την παράδοση στην παραγωγή της οικογένειας Ταρασίδη

Η εταιρεία vegetables tarasidis διατηρεί την παραγωγική και εμπορική της έδρα στο 7ο χλμ. Βέροιας – Νάουσας και συγκεκριμένα την περιοχή του Αγίου Γεωργίου , στην οποία διατηρεί την παράδοση εδώ και τρείς γενιές της καλλιέργειας κηπευτικών και σαλατικών προϊόντων .

Η εταιρεία από το 1999 διατηρώντας την απόλυτη διαχείριση από την καλλιέργεια έως και την τελική πώληση έχει την ευχέρεια να παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να προμηθευτούν τα προϊόντα της με την ποιοτική σφραγίδα ΄΄ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑΡΑΣΙΔΗ ΄΄ με τον καλύτερο συνδυασμό της εμπορικής αναλογίας τιμής αγοράς με την ποιότητα .

Ο διαχρονικά αδιαπραγμάτευτος στόχος της εταιρείας στην παραγωγή ανωτέρας ποιότητας λαχανικά παράλληλα με την πλήρη εναρμόνιση της , στην εφαρμογή των κανονισμών εμπορίας και την προσωπική ευαισθησία της στην συνεχώς αναβάθμιση του επιπέδου της προστασίας της υγιεινής του καταναλωτή . Έχει ως αποτέλεσμα να είναι βασικός προμηθευτής σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ της Ελλάδος δίνοντας την ευχέρεια στους καταναλωτές της Ελληνικής επικράτειας να γεύονται τα λαχανικά ανωτέρας ποιότητας με την ποιοτική σφραγίδα ΄ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑΡΑΣΙΔΗ ΄΄

ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ / ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ
Copyright 2021 © vegetablestarasidis.gr

Έδρα

ΕΛΛΑΔΑ / Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ / ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΚ : 69100

Επικοινωνία

Τμήμα εγχώριων πωλήσεων ΤΗΛ : 6936 118 441

Τμήμα διεθνών πωλήσεων  ΤΗΛ : +30 6936 118 441

E-MAIL : tarasidisxrist@gmail.com

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει γίνει υπό την καθοδήγηση των υπηρεσιών διαφήμισης των στελεχών της companies-from-europe.com και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία  διαδικτυακής παρουσίασης  εταιρειών μεταπώλησης φρούτων και λαχανικών , που υποστηρίζει πλήρως την απομακρυσμένη ενημέρωση του επισκέπτη της ιστοσελίδας . Η companies-from-europe.com για την αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας ή μέρους αυτής , επιφυλάσσεται σε κάθε νόμιμο δικαίωμα της για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων της που προκύπτουν από τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχει .